homecoming week bildbomb

min updatering har ju varit lite sisådär senaste veckan, anledningen till det var homecoming week. vad är då homecoming week? Jo det är en vecka som man gör roliga saker på i skolan skulle jag kort och gott formulera det. Något sånt är väldigt sällsynt i sverige haha!
I alla fall så slutar veckan oftast med ett football game och en homecoming dance.
På rasterna var det alltid olika tävlingar och ja här kan ni se dragkamp, tror det är juniors mot sophmores. Notera hur juniorsen trycker in sina fetaste killar i änden av repet. det här var inte en lika vacker syn när dem förlorade och sophmorsen fortsätter dra så att de feta killarna släpas efter på varandra och blir helt mosade haha!
vi hade olika temat varje dag och ja här kan ni se dem. tråkig som jag är klädde jag bara upp mig för två av dem, class color day och twin day.
en annan bild från dragkampen
på gender bender dagen gjorde mina kompisar Pablo, sophi och tod ett bra jobb

på fredagen var det parad på main street och direkt efter det var det bonfire.
 
En liten kul tradition här är jumping juniors. alla juniors som är tjejer och vill vara med får klä ut sig sådär och sedan gör dom en dans under football game och på bonfiren. har en film på den som jag tänkte lägga upp i ett enskilt inlägg.
efter alla hade haft sina uppträdanden så var det bonfire, helt enkelt en jättebrasa.
som jag skrev på kvällen så skulle vi till en tjej och titta på film, brittney skjutsade mig och paulina då i hennes pick up. och i den så finns det bara två säten, så jag gjorde något jag alltid velat testa. sitta på flaket. det var himla coolt!
Jag och paulina gör oss i ordning för homecoming dance.
var nära på att dör av garv när paulina hade köpt lösnaglar till tårna... lusting filur den där tysken.
 
utanför paulinas hus när vi var helt klara
hemma hos sophi där alla mammor skulle ta bilder. de tog typ 100 var, och de skickas nog till mig snart så då kommer det nog upp fler.
hos britney skulle det också tas bilder (britney är i den blå klänningen) efter detta åkte jag britney och paulina och åt på en kinesisk restaurang och sedan rullade vi mot dansen.
 
såhär såg min klänning ut bakifrån. gillade inte helt det där puffiga... men men man får ju anpassa sig till america..
på dansen serverade dem de godaste cupcakesen jag någonsin smakat så ja dagen efter drog vi helt enkelt till gymmet för att försöka få bort dem.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0