24 sep

idag var en bra och rolig dag. vet inte varför men mitt humör är helt cp här. Kan vara hur glad som helst och känna att det ine är några problem och helt plötsligt kan jag bli hur nere som helst och vill bara dö typ! Men hela dagen idag kändes faktiskt bra. jag hade morning practice istället för på eftermiddagen så det var himla skönt att sluta direkt efter skolan. sedan hade jag enn biology quiz på olika växter, vi gick ut och runt i naturen och så pekade han på en växt så skulle vi skriva ner den på ett papper. Jag fick 3 hints på quizen eftersom jag inte är lika familiar (har ordet på tungan på svenska men kommer verkligen inte ihåg det) med alla växter. i alla fall så gick det hyfsat bra (bättre än jag trodde) fick minst 6/10. sedan fick jag A- på matte provet och på inlämningsuppg. på matten. Nu blev det för mycket babbel om skolan.
 
på government lektionen i alla fall så satte pablo på swedish house maffia, kunde inte hjälpa att bli lite stolt då! sedan berättade en kille för mig att de här sakerna som man kan knipsa ihop typ chips påsar med är från sverige.. det hade jag ingen aning om.
 
på torsdag ska jag på volleyboll turnering typ. tre timmars bussresa... men slipper gå i skolan från klockan 10 så ska inte klaga.
 
och imorgon är det... wait for it.... PREMIÄR FÖR MODERN FAMILY SEASON 5!!!
alla serier har typ premiär i veckan vilket är himla najs.
 
ne nu ska jag sova hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0