inlägget som jag skulle publicera här om dagen

okej så tänkte försöka skriva om inlägget nu som jag försökte skriva innan. Så ungefär 1000 saker har hänt under senatse veckan. jag fick veta förra helgen att jag antingen skulle flytta på måndagen eller på fredagen. sedan på måndag förmiddag smsar min samordnare mig här och säger att jag kan byta idag, och att jag skulle försöka vara hos dom vid 7 (min träning slutar 6), så direkt efter träningen packade jag ihop allt jag ägde hos den andra familjen och dom skjutsade över mig till den nya familjen. Hade middag med den nya familjen och allt kändes hur bra som helst. familjen jag bor hos nu är verkligen jätte bra. lite lik min familj där hemma på något sätt. Men i alla fall familjen består utav dad (bryce, kallas ibland bruce efter hajen i hitta nemo), mom (jessica), grace (hon är född 97), eve (som jag har för mig hon sa att hon var 7), och henri (som jag tror är 11).
de flesta som bor här är republikaner och i stort sätt hatar obama, fast ett undantag är min familj som älskar obama. himla skönt faktiskt eftersom jag gillar honom också. alla i familjen älskar också att shoppa (vilket äger). Dom är katoliker och går till kyrkan söndagar och onsdagar. Dom sa att det var helt upp till mig om jag ville följa med och gå till kyrkan. så jag gick i onsdags och det var inte så pjåkigt alltså, helt okej faktiskt.
 
nu är det nog middag snart och är huuuunnnnggrrig. sedan ikväll kanske jag och några tjejer från skolan inkl. grace gå och se en skräck film på bio. beror på när grace kommer hem från volleybollen. och ni som känner mig vet att jag hatar skräckfilmer, men som tur är gör grace det också så vi ska sova tillsammans då!
 
nu måste jag gå hejsvejs!
och juste btw vi vann 4/6 volleyboll matcher.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0