Frågor

Det är vissa frågor som folk frågar om och om igen, har typ svarat 170 ggr på samma frågor: 
När kan man börja dricka alkohol? 
Vad Jobbar Dina föräldrar med? 
Är du rik? (Folk bryr sig inte lika mycket här så frågan är inte så konstig som den låter haha, men gillar fortfarande inte att få den frågan direkt) 
Är så trött på dem här frågorna nu

spring break

mitt spring break är om typ en månad och jag kan inte vänta!!!!! först åker jag till boston med afs clubben i min skola, är skit taggad för att det är ingen jobbig människa från clubben som ska med. och jag är skit taggad på att åka till liksom andra sidan amerika och se hur det är där. sedan typ en dag efter jag kommer hem så ska min familj och våra familje kompisar till mexico!!! ska bli så himla skönt med sol och värme. aaaahh vill bara ha spring break nu!!
 

snoball

så i lördags var det snoball, typ som homecoming fast på vintern och inte riktigt lika stort som homecoming.
jag med the snoball queen gabbi.
saige, grace och jag
och jag och paulina.
 
själva dansen var kanske inte den roligaste (typ som ett femman disco...) men efter typ 2 timmar så drog vi ett gäng med matts bil och bara körde runt och snackade om allt mellan himmel och jord, haha alltså man snackar så jävla mycket skit om andra här, eller inte jag men liksom folk. men det var i alla fall 1000 gånger roligare än dansen.

Last weekend

Topeka var jätte kul! Jag bodde med Paulina, en tjej från danmark, en tjej från italien och Hennes värd familj. Träffade en kille från Sverige som jag hade träffat på förberedelse lägret innan, herregud vad det kändes konstigt att prata svenska face till face, fick typ blackout. Sedan Träffade jag norrmännen jag flög med. snackade lite svenska med dem också. 
Hela gänget

Danmark, jag, Paulina, italien och Hennes vsyster.

RSS 2.0