Hump day

Today is hump day! Vad är då hump day undrar ni, jo varje onsdag är hump day och det kommer från en reklam där det var en kamel som sa hump day. Det är lite svårt att missa varje onsdag eftersom man hör orden minst 10 ggr om dan.

På onsdagar börjar jag 8.12 ist för 7.30 vilket är himla skönt. Efter skolan är det volleyboll som vanligt sedan är det väll läxor skulle jag tro. 
Och jag kommer inte visa min homecoming klänning förren jag har fixat den och hela outfiten.

Sedan läste jag en tjejs blogg som jag träffade på AFS prep. Camp och tanken var att hon nu (när hon äntligen hade fått familj och efter mycket omständigheter) äntligen skulle åka. Men sedan fick hon ett epilepsi anfall som förmodligen orsakades av all stress för det här och nu får hon inte åka... Usch ryser av den tanken, vet inte om jag skulle klara av att gå igenom det. När jag läste det där så började jag tänka på vilken tur jag har som har kommit iväg osv. 
Men hon kommer kanske åka till Australien i jul, vilket jag tycker att hon verkligen ska göra! 

Min lillasyster Molly fyller år i övermorgon (ja fredag den 13onde) och jag skulle så vilja vara där och fira henne.. Men mina päron kommer köpa present från mig till henne. Dessutom har hon börjat sova i min säng lite :') eftersom hon tycker den är mycket skönare. 

Nu måste jag till skolan! 
 
C ya
Såhär ser jag ut idag


Kommentarer
Postat av: Anonym

snygging!!

2013-09-14 @ 19:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0