3 sep.

Har världens klädbrist här borta, så igår när jag beställde min komecoming klänning så slutade det med att 6 till klädesplagg kommer. Har liksom använt alla min tröjor åtminsone 1 gång och mina jeans vet jag inte hur mycket jag använt...
 
Har heat schedule den här veckan också vilket äger! Sedan bytte jag klass från home decor till biology 2, jag sa att mina föräldrar hemma ville att jag skulle ta någon science klass. Men hehe... ärligt talat så saknade jag no:n (nerd alert). Och sedan tyckte jag inte att home decor var särskillt roligt heller så ja. I biologin så sa han först att vi typ skulle völja ett djur som finns här och jobbade med det men sedan när vi blev indelade i grupper så skulle vi typ göra någon pjäs haha! fattar nada, men jag förstod att vi skulle ta mean girls och jag skulle vara african girl eftersom hon är ny och det är jag med. fett oklart.
Hade också min första volleyboll match idag, eller ja vi spelade bara mot varandra men det var fett många som tittade och ja kan sammanfatta det som att det gick ganska så jätte åt helvete... haha!
Sedan har jag typ 4 prov imorgon har inte pluggat mycket alls eftersom jag har ingen aning om hur proven är här så är det svårt att veta hur jag ska plugga... men får väll bara hoppas på att det är lätta prov.
 
Nu måste jag sova, vet inte om jag orkar blogga imorgon... får se! bye

Kommentarer
Postat av: Maxine

Du måste visa klänningen!!! Och ta mer bilder. Man vet ju inte hur något ser ut där du bor! Puss

2013-09-05 @ 06:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0