Goodland var med i svenska tidningen

Thanksgiving

Ja nu har jag alltså lov eftersom det är thanksgiving. Jag har redan ätit thanksgiving middag 2 gånger, en hos min host grandparents och en med Afs club. Men idag är det riktiga thanksgiving. Min familj har en tradition att med massa andra familjer ha en footballs match i en park här i närheten. Har ingen aning hur många eller vilka som kommer vara där, men är taggad ändå. Sedan får den bästa football spelaren en buckla, och den här bucklan har min hostmom designat och den är gigantisk med en turkey på toppen sen är den lila och rosa och alla möjliga konstiga färger (meningen är att den ska vara ful). Efter det tror jag vi ska hem till vår familje kompis och äta thanksgiving dinner. Är fett taggad på all mat (heheh). Och sedan har jag inte riktigt koll men tror vi alla ska och titta på catching fire, även fast jag redan sett den och den var så himlajävlacpskit braaaaa! Så gör inget att jag ser den igen.

Kan försöka ta lite bilder nu när min nya iPhone är här! Aaahh löv it.

Så länge klarade jag mig utan iPhone

Float

 
Igår efter basketen var det float friday, jag testade en mycket underlig efterrätt eller vad man ska säga. Nämligen glass blandat med läsk... Det var läskigt gott, trodde verkligen inte det skulle smaka så gott med så konstiga blandningar. Och den här mixen kallas då float. 
 
 
 
 

Låten sträckte sig över atlantenGick ju sisådär att översätta den...
En kille satte även på den här "jag sitter här i vänten och spelar lite data" och bara what does it mean, what does it mean? Gick lika bra att översätta den som det gick med den på bilderna... 
Ganska sjukt ändå att den var populär här också, det är ju typ som en kinesisk sång skulle bli populär i Sverige... 

Saker som händer

- basketen har börjat, jätte tuffa träningar och jag har träningsverk i hela min kropp.

-åker till california om 1 månad

-det är snart thanksgiving, en holiday som man typ äter haha

-har ingen tid överhuvudtaget att blogga

-ska se catching fire i helgen och kan inte vänta aaahhh! 

13th november

Sitter just nu och tittar på wiffle ball (en slags baseball turnering min skola har) grace spelar med alla senior killar och dom typ utklassar alla.. Förstår inte reglerna alls. Anyway, ganska många som sitter och tittar. Idag hade vi inte skola, vi hade clean up day vi gick med våra ap klasser till olika hus och krattade deras trädgårdar. Jag trodde det skulle bli svinkallt så jag tog på mig tjocktröja och uggs, svettades som en gris. Har fått lagom många underliga frågor idag som har ni is i Sverige? Har ni löv? Osv. 
Det var allt för idag
Hejdå

Hittade lite fler bilder från powderpuff
Hahah this picture cracks me upFarsdag


Idag är det Farsdag så jag vill säga grattis till min far där hemma och önska dig en jätte bra dag! 

Powderpuff

Igår var det powderpuff game och såklart var jag med. Vi tjejer spelade alltså football och killarna var cheerleaders, det var skit kul! Och vi vann såklart, det var seniors och juniors mot sophmores och freshmens.

Kolt, dax och John var våra coacher som ni kan se på bilden. 
Det här var den enda bilden jag hittade på the cheerleaders 
Det är brook och Zach. 
Jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag inte spelade för dom såg så roliga ut. Sedan började dom skrika saker som "break them, hurt their feelings" och "smack 'em in the face" och "sweep their legs". Skrattade typ tills jag grät. 

Helt cp


Gick precis in på min countdown. Kan inte fatta att en tredjedel av mitt år snart har gått...

Solly solly

För att jag inte bloggat på typ hundra år... Men det är så mycket som händer och jag har ingen tid... Anyway nu sitter jag i min human growth and development class och gör bokstavligt talat ingenting, rätt så chill. Lauren berättar om sin kväll igår och hennes hemska dag haha, både hennes iPad och mobil blev tagen av rektorn och hon har fått utegångsförbud, Way to go lauren. 
Klockan 9 får jag gå från skolan för jag ska med min familj till salina och titta på när grace spelar state i volleyboll! Så taggad! Det är två dagar så vi ska stanna där en natt. 
Här är min support t-shirt, det står what team? På framsidan och sedan på baksidan står det cowgirls. Som i HSM ni vet. 
Igår var det football game mot våra rivaler, colby. Vi vann med 35-0 haha! Och svinigt kallt var det också, börjar bli riktigt kallt här nu (fortfarande inte som i Sverige) och det ska snöa på tisdag. 
Lindsay, lacie och jag.

Nu ska jag på toa hej svejs

RSS 2.0