kansas

När jag var på informations lägret var det en tjej som berättade att hon hade gått in på AFS amerikanska sida och där hittat sig i en delstat. Jag gjorde detsamma idag och hittade mig själv på kansas. Har ingen aning om det är 100% säkert att jag kommer dit eller om de byter om de inte hittar någon familj till mig där.
 
Men kollade upp kansas lite och det verkar rätt bra faktiskt. Hade ingen koll på staten innan men det är typ mest åkrar, finns några städer. Bra väder i alla fall bortsett från stormarna som kommer lite då och då. Men som sagt är jag inte 100 på att jag hamnar här.

kansas
 

informationsläger

lördagen och söndagen spenderades på bosön med de flesta andra utbytisar som åker med AFS. Det var typ mest information och tankar inför året, vad man förväntade sig osv. Lärde också känna några andra, vilker var väldigt skönt för då kunde man typ prata om saker man oroade sig för och de flesta kände typ samma sak. I alla fall så trodde jag att typ alla hade fått placering men så var inte fallet, nästan mindre än en tredjedell hade fått placering. Jag gick dessutom in på AFS amerikanska hemsida och klickade på "our students" och de visade sig att de typ inte hade lagt upp folk som ska komma i dom staterna jag ska komma i, alltså de som bor i texas, oklahoma osv. kan inte välja en utbytesstudent än.
 
här hittade jag en bild från helgen på alla
 
 På tisdag drar jag till amerikanska ambassaden för att fixa visum, måste upp typ klockan 6 eftersom jag ska åka till mallis senare så måste jag vara klar typ först.
 

Hittils

vet jag inte mycket, har inte fått placering och det gör mig lite nervös.. men jag vet att jag kommer i någon av dehär delstaterna: Arkansas, Kansas, Oklahoma, Louisiana eller Texas. Vet inte om jag hoppas mer på en eller så, kanske texas, men känns som att allt ser likadant ut i de där staterna typ bondgård med traktorer.
 
Här kan ni se på karta var dom ligger
Det är alltså någon av de blåa delstaterna som jag kommer hamna i
 
 

RSS 2.0