L.A.

Utsikten från Hans hus

Man kan se delfiner och valar från Hans hus. 

Christmas Eve. (Gubben som ser ut som gru i dumma mig, det är Han som bor här.)

Världens sötaste bebis!
Igår var vi på universal studios, lööved it! Hittade då banan hattar. Köpte även en minion vattenflaska😍 och en t-shirt där det står thing 2 och grace köper en där det står thing 1 (som i grinchen ni vet)
God jul från oss!
Can't wait
18 December med 23 grader

Blogga är så jävla tråkigt

Hejdå

Christmas


Vi kommer fira jul denna helg, eftersom vi ska till californien så blur det ju lite omständigt att ta med julklapparna dit för att sedan ta dom gem igen. När jag vaknade upp på morgonen möttes jag av det på bilden, så mysigt! 

Valde att vänta och hitta en annan


Men ni måste ju erkänna att ryggen är helt cp snygg!

Hjäälp

Idag gick vi och kollade på prom dresses hos en butik som bara kommer vara här I en vecka. Jag hittade en klänning som var jätte bra, men problemet är att det känns som jag kommer att hitta en bättre (som är mer min stil) senate eftersom det är fan ska lång rid kvar till prom... HJÄLP MIG!! Tycker ni jag ska köpa den, eller se om jag hittar en annan?! Måste köpa den imorgon om jag ska köpa den!
At the moment

Har precis spelat klart min match, och vi vann med 45-25. Sitter nu med Lindsey och Paulina och tittar på varsity matchen.
Basket

Idag har jag min första basket match sedan jag slutade för 2 eller 3 år sedan... Spelar just nu i jv (näst bästa laget) men coachen sa att han kanske flyttar upp mig senare. Fick reda på igår att jag ska spela hela matchen idag (hej jag kommer vara död). Men ja hoppas bara att vi vinner. Hejsvejs

Haha
Bilder från thanksgiving


Lite bilder från den årliga thanksgiving matchen


Han som vann den fula bucklan
Claire, Ellie, jag, grace (min vsyster) och chayenne gav upp efter en kvart och tirade på istället.


RSS 2.0